Over APTS > Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel APTS


APTS is een onafhankelijk, internationaal opererend bureau actief op het gebied van kwaliteitscontrole tijdens de installatie en het testen van funderingselementen.

© 2016 APTS - Proefbelastingen SluiskiltunnelAPTS is in september 2010 opgericht door Acécon en IFCO en acteerde tot januari 2012 onder de handelsnaam AnkerPaalTestServices. In januari 2012 een alliantie aangegaan met BMNED/GSNED. Voor zowel AnkerPaalTestServices als voor BMNED/GSNED betekende dit een uitbreiding van het dienstenpakket en werd de naam van de alliantie omgedoopt naar All Piles Testing ServicesVanuit deze vennootschap worden heden ten dage allerhande funderingspalen en ankers getest middels bezwijkproeven, geschiktheids- en controleproeven, zowel statisch als dynamisch als statnamic. 

De uitvoerende partijen binnen
APTS hebben ook al voor oprichting van APTS vele jaren actieve ervaring op het gebied van proefbelastingen opgebouwd. Dit maakt APTS tot een sterke partner waar alle in elkaar grijpende facetten betreffende proefbelastingen, uitvoeringscontrole, analyse van het last-verplaatsingsgedrag en rapportage bij elkaar zijn gebracht.

© 2012 APTS - Proefbelastingen Sluiskiltunnel

APTS, All Piles Testing Services